Välkommen till

Fellingsbro LRF avd. 

 

Arkivet 2007

 

 

* Den 6 februari 2007 - information om de nya tvärvillkoren som gäller från 1 januari 2007. Plats var Folkhögskolan och tid 19.00. Kaffe m m till självkostnadspris. 

* Den 15 februari 2007 - årsmöte. Platsen var Folkhögskolan och tiden kl 19.00. Åke Ström från Näringslivsenheten i kommunen medverkade. Kaffe och smörgåstårta serverades.

* Den 4 juni 2007 - minimässa på Sverkesta Gård. Bara LRF-tjejer från lokalavdelningarna i kommunen var inbjudna att titta på kryddor, ljus, kläder, förpackningar och handarbeten. Mycket uppskattat och välbesökt.

  

  

  

 

* Fredagen den 20 juli 2007 var det grillafton på Ekebyhammars Gård. Vi bjöd på olika aktiviteter som t ex tipsslinga, fem+en-kamp samt föredrag av Lars Hagström. Det handlade om den "rika" Fellingsbrobygden. Många besökare, och var och en grillade sin egen mat. Inbjudna var alla LRF-lokalavdelningar i kommunen.

   

   

 

 

* Lördagen den 25 augusti 2007 åkte vi buss till

Stripa Gruva.

Lars Hagström att guidade oss runt. Vi hann också med ett besök på Larsbo Kalk innan det var dags för hemfärd.

          

           

       

 

*Fredag 21 och lördag 22 september 2007 var det Bonnamarken i Linde.

* Lördag 20 oktober 2007 - höstfest med mat och dryck i Sveaborg. Vi start runt kl 19.00 med mat och sedan var det dans till det "lokalkända" bandet Nagyz

Utlottning av blomstercheckar gjordes på entrebiljetten. Det var jättetrevligt och mycket folk. Nedan några bilder från kvällen. Tack till orkestern och ett jättetack till publiken som kom från de olika LRF-avdelningarna inom kommunen!

 

Dansbilder nedan!

 

  

     

 

* Fredagen den 7 december kl 19.00 - julbord på Herrfallets fritids- och konferensanläggning utanför Arboga. Mycket trevligt och många besökare. Vi "gick över gränsen" och bjöd också in avdelningar från Mälardalsområdet denna gång.

 

 

 

 

Copyrightwww.fellingsbrolrf.seWebmasterwww.rytterling.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakta gärna oss om du vill:

 

  • Diskutera något
  • Lämna förslag på aktiviteter
  • Tycker något är bra eller dåligt